Sommarens insikter.

06.08.2015 kl. 12:18

Sitter och tänker på allt som hänt i sommar. Är halft överväldigad av alla fina minnen. Jag är så otroligt tacksam för alla stunder på trubadurskeppet 2015, skogslenkkar, segling, sjöar i aftonsol, sushi på Kitamura, stughäng med vänner, nya vänner, upptåg med systersöner, livemusik, sena kvällar och tidiga morgonar, tårar och skratt, frihet och kärlek. Jag har insett att hav och musik är något jag alltid vill ha i mitt liv och att ensamheten kan vara ganska skön och produktiv.

Det finns också en annan sak jag mött mycket under det gågna året och det är personer med svår psykisk ohälsa. Helt underbara människor som drabbats av Borderline, Bipolär sjukdom och olika personlighetsstörningar. Det är hemskt att se hur dessa människor lider, hur man inte kan lita på något och allra minst sig själv. Hur kroppen bara kan bryta i hop mitt i allt, utan förvarning. Om långa, svåra sjukdomsperioder, otillförlitlig medicinering och hopplöshet. Mental ohälsa finns överallt omkring oss och kan vara extremt handikappande och jag är väldigt tacksam över att jag inte drabbats, samtidigt som jag lider med mina vänner. Ta hand om er.

Tv -tips: Se Ann Heberleins tv-serie "Mina två liv" om Bipolär sjukdom. Ett exempel på fantastiskt fint och uttänkt bild och ljudberättande i tv-format.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

 
Kontakta mig via
julia (at) dokista.fi

 


 

 

Senaste kommentarer