PLOPP - DÄR KOM DEN!

19.08.2015 kl. 16:54

Hösten har inte anlänt. Nej. Det vill jag inte påstå men jobben och projekten har rivstartats i veckan. Där av är jag äntligen tillbaka i min kreativa vardag full av iver och måste inom kort kläcka en mängd idéer. Men jag måste säga att jag fullständigt älskar den här delen av en kreativ process när man bara fyller hjärnan med intryck, upplevelser, information, arkivmaterial, bilder, citat och saker som till synes inte har någon koppling...tills allt plötsligt börjar falla på plats. Man börjar se ett mönster. Man börjar göra otippade kopplingar och sen PLOPP! Där kom den, den nya idén.

Bullerbyn i morgonskrud. Herrejess vad jag blir glad varje gång jag kommer hem och ser mitt fina hus. Snart skall jag även måla om lite, tapetsera och göra det mer hemtrevligt. Jag är här för att stanna en tid tror jag.

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Härlig beskrivning av kreativitet! Heja! :)
Kugge19.08.15 kl. 18:28
Jeee! :D
21.08.15 10:44

 

 
Kontakta mig via
julia (at) dokista.fi

 


 

 

Senaste kommentarer