Det är något fint med hösten...

07.09.2015 kl. 11:23

En bild från förra veckans inspelningar. Vädret var verkligen på vår sida. Och nu får jag gå igenom materialet och se vad allt vi fick på band. Det är super spännande!

Jag älskar hösten. Det blir lite svalare och friskare i luften. Min kropp är nog inte gjord för varmt väder. Jag bränner mig lätt i solen och kroppen blir som en disktrasa. När jag besökte Wien i fjol insåg jag hur mycket mer jag orkar göra och uppleva när jag reser till ställen som är svalare. Så på tal om det är jag plötsligt väldigt sugen att resa till Dublin. Jag har hört att det är en stämningsfull stad. Och i vinter drömmer jag om latinamerika igen.

Hösten är också så hoppfull på något sätt. Man får ny energi och vill börja med en massa nya projekt. Hela det kommande "läseåret" ser ut som ett spännande äventyr ännu i det här skedet. Älskar det. Jag får mycket idéer om nya hobbyn som jag skulle vilja ta tag i. Ja, skulle jag ta tag i alla hade jag nog inte tid för något annat. Men ni förstår. Jag skulle vilja sjunga i kör, spela in musik, spela sähly, gå på kurs i färglära, bildkonst, kraftgivande fotografi, analog foto, serieteckning, fäktning...ja allt möjligt. Och ja, typ resa till Kuba och gå sånglektioner eller studera musik där. Ah, det finns så mycket jag skulle vilja göra. Vad vill du göra?

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Fantastisk bild! Jag ser också fram emot hösten, känns som att jag kommer att göra väldigt mycket, men det mesta är roligt och intressant! Ska framförallt satsa på att skriva och träna och ibland också bara ta lugnt. Borde bli bättre på det. :) Hoppas du får en fin höst!
Kugge09.09.15 kl. 08:08
Det ordnas en kurs i serigrafi på Galleri Zebra. "Med hjälp av Tellervo Viitaniemi skapar vi av eget bildmaterial en film som sedan trycks på valfritt material". Kursen ordnas 7.10 och 9.10 kl 17-19, 10-11.10 kl: 10-16. Pris: 60 euro. Anmäl dig senast 21.9, fotocentrum@gallerizebra.fi. Jag och Miilo funderade på att delta, är ännu osäker om alla datumen passa mig, men kanske det är något för dig?
Riina09.09.15 kl. 23:13

 

 
Kontakta mig via
julia (at) dokista.fi

 


 

 

Senaste kommentarer