Tack och hej!

01.12.2015 kl. 14:43
En era är definitivt förbi och för att få något nytt måste man göra sig av med det gamla. Därför säger jag nu tack och gonatt till bloggandet. Ratata har varit en helt fantastiskt rolig mötesplats sedan vi började härja omkring här för många år sen och jag hoppas att den nya generationen av Ratataiter kommer att ha lika kul som vi hade. Men för min del är det nu dags att gå vidare. I framtiden kan ni följa med mina strapatser på dokista.fi, spinneriet.fi och på instagram med namnet @juliakingkong där jag kommer att hänga från och till. Ha det bra, lycka till och vi ses!
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Grymt imponerad av er sida Dokista!! Så snygg, professionell och inspirerande!
Amanda01.12.15 kl. 16:35

 

 
Kontakta mig via
julia (at) dokista.fi

 


 

 

Senaste kommentarer